Om Sankalpa

Sankalpa (sanskrit) betyr å så et frø. Mennesket har et stort fysisk og psykisk potensiale. Det er mye vi kan gjøre for å forbedre livskvaliteten om vi tar vår egen gode helse på alvor. Jo oftere du praktiserer de fysiske og psykiske treningsmetodene, jo mer vanner du frøet som allerede er i deg.

Profesjonelle Yogainstruktører

Intelligens består ikke bare av kunnskap, men også av evnen til å gjøre kunnskapen til praksis.

Aristoteles

Sankalpa satser på å være et av de mest faglig sterke yogasentrene i verden. Vi setter store krav til instruktørene våre og jobber kontinuerlig med videreutdanning.

Våre mål:

Være gode medmennesker.

Være gode verter for elevene våre.

Balansere tydelig mellom yogaens verden og moderne vitenskap. Økt kunnskap innen begge felt gir best kompetanse og forståelse for yogaens metoder.

År i drift

Fornøyde studenter

Ukentlige kurs

Våre kurs

Vi har spesialisert oss på

Gravidyoga & barselyoga

Graviditet og barsel er en spesielt krevende tid for kvinnekroppen. Yoga kan bidra til å lette belastningene, opprettholde energi og få nok hvile.

Senioryoga & rehabyoga

Med alder og sykdom blir det veldig tydelig hva egeninnsats har å si for god helse. Det er aldri for sent å begynne med yoga.

Skulder & nakke

Vi har laget en egen klasse med fokus på skuldre, nakke, armer og hender. For å hjelpe deg som har vondt og for å forhindre at du skal få det igjen.

Magetrøbbel

Vi bruker yoga, avspenning og ernæring som verktøy til å finne løsninger som kan lindre ubehag hos deg som plages med magen. Ta kontakt med vår ernæringsfysiolog for å sette opp en oppstartssamtale. 

Triggerpunkt

Noen muskler i kroppen reagerer ofte og mye på stress og feil/overbelastning. Triggerpunkt er egenbehandling for å holde smertene borte.

Mental Trening

Vi tilbyr halvtårskurs hvor du lærer å trene mentalt hjemme. Denne typen trening krever høy egeninnsats og praksis flere ganger i uken. 

Våre verdifulle medarbeidere

Vi er stadig på utkikk etter dyktige instruktører, terapeuter og andre kreative sjeler. Send en mail til hilde@sankalpa.no om du er interessert.

Hilde Ravnå Bjørnstad

Hilde Ravnå Bjørnstad

Grunder, yogainstruktør, mentaltrener og ernæringsfysiolog

Hilde er en av få seniorinstruktører i Trøndelag. Hun har undervist yoga siden 2003 og startet Sankalpa Yogasenter i 2004. Hilde har i en periode vært daglig leder på Zenit Yoga i Trondheim. I dag er hun en del av teamet på House of Femme, et helt nytstartet kvinnehelsesenter i Trondheim. Hilde holder gruppetimer og kan gi deg privat veiledning i yoga, mental trening eller som ernæringsfysiolog.

Inger

Inger

Yogainstruktør senior & rehabyoga

Inger har gjennomført Sankalpas grunnleggende instruktørutdanning og i tillegg vært lærlig hos Hilde på senior & rehabyoga. Hun har lang erfaring i næringslivet etter å ha drevet Hembre gård i mange år. Inger er en fantastisk kokk og lager ofte noe godt å spise på våre kurs.

Lena

Lena

Daglig leder Sankalpa Stjørdal, yogainstruktør

Lena Marit Rønsberg er utdannet yogainstruktør ved Zenit Yoga og Yin Yang akademiet. Lena er opptatt av å gi individuell veiledning og justeringer for dypere forståelse av posisjonene og bruker poesi og musikk for å komme inn i praksisen. Lena har undervist yoga for barn og voksne siden 2009 og holder jevnlig kurs i kreativ dans og workshops i yin yoga og familieyoga. Lena har alltid vært interessert i dans og det var gjennom dansen hun ble introdusert for yoga.
Lena er i tillegg utdannet allmennlærer med fordypning i kreativ dans og drama.

Ylva

Ylva

Instruktør

Ylva er utdannet 200TT Vinyasa Yoga fra Sacred Sound Yoga i New York. Siden hun returnerte i 2016 har hun undervist på ulike treningssenter, som har gitt henne mye erfaring på kort tid. Ylva er opptatt av lek og nysgjerrighet; å forske på eget potensiale er viktig budskap som går igjen i timene. Som instruktør har hun et håp om at alle skal bli styrket, forfrisket og fornyet både fysisk og mentalt gjennom yoga.

Våre yogasenter

Sankalpa har et eget senter på Stjørdal og har også klasser på House of Femme i Trondheim.

Yogasal Stjørdal

Inngang Stjørdal

Yogasal Stjørdal

Yogasenter Stjørdal

Krogstadsvei 11, 7500 Stjørdal

Sankalpa avd FEMME

Anton Grevskottsvei 2 7031 Trondheim

Inngangsparti Rotvoll

Vårt personlige lokale på Rotvoll ligger i Trøndelags vakreste omgivelser. Den fineste utsikt over fjorden.

Skandinavisk natur

Vi pynter rommene våre med bilder av skandinavisk natur og husdyr.

Butikk

Hos oss kan du få kjøpt det du trenger til yogapraksisen din. Klær, utstyr og litteratur.

Klar for å begynne?

Vi er klare når du er det. Du kan bli medlem og begynne på kurs når du vil i løpet av året.